• pasterkamp-logo

• logo pixel
  • de struunhoeve

Jeugdschaatsen

IJsvereniging Warder-Oosthuizen zal deze winter weer schaatslessen verzorgen op de kunstijsbaan in Hoorn. Op zaterdag 18 december 2021 is de eerste les en de laatste les is op zaterdag 12 maart 2022. Ons lesuur is van 9.55 tot 10.55 uur. De ouders verzorgen zelf het vervoer.

Je kunt deelnemen als:
- je basisschoolleerling/leeftijd en tenminste 7 jaar oud bent (peildatum 31 december 2021);
- je onderstaande strook uiterlijk 30 november inlevert, of de gegevens mailt
- je ouders lid zijn of worden van onze vereniging
- je de bijdrage voldoet uiterlijk 30 november.

- De bijdrage is € 50,00 per kind.
  Het betreffende bedrag graag overmaken op bankrekening NL86RABO 036.73.61.272 t.n.v.
  IJsver. Warder-Oosthuizen onder vermelding van de voor- en achternaam van het kind.

- Ouders die nog geen lid zijn dienen een gezinslidmaatschap (dit is incl. kinderen t/m 15 jaar) te
  nemen. Dit kost slechts € 8,00 per jaar voor een gezin, plus eenmalig € 3,00 bij inschrijving.
  Hierover volgt apart een bericht.

Alle deelnemers ontvangen een toegangspas per mail, welke geprint kan worden. Het is verplicht het toegangsbewijs steeds bij je te hebben en bij binnenkomst op de ijsbaan te tonen.
Het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen is verplicht, een helm wordt aangeraden. Zorg voor gemakkelijke kleding.
De jongere deelnemers adviseren wij met  klem gebruik te maken van schaatsen met vaste hoge schoenen zgn. combinoren of Zandstra Easy Gliders met stevige schoenen. Zorg voor scherp geslepen schaatsen.
Geen hockey- of kunstschaatsen.

AANMELDFORMULIER

IJsvereniging Warder-Oosthuizen

Tunnelpad 9
1474 MZ  Oosthuizen
Secretariaat: 0299 633513

Kantine: 06 23214154

facebook icoon  Volgs ons op Facebook!

schaatsen met schild